Není proč žít

Není proč žít

Anotace: jak vždy...dlouhé, nudné....

Zas není proč žít.
Proč dýchat vzduch.
Nemám už důvod snít.
V mozku už nemám vzruch.
Oči mi pohasly.
Dech se mi krátí.
Srdce mám vyhaslý.
Kdy se mi vrátí?
Ptám se teď proč mi lhal?
Proč neřekl pravdu svou.
Proč do srdce díru vyvrtal.
Svou dlaní, horkou, zlou.
Bývalo to krásné.
Pak konec přišel náhle.
Už je mi to jasné.
Srdce ve svěráku stáhlé.
Poslední slova podrážděná.
Rozloučení rychlé a zlé.
Poslední slza umučená.
Nechci už v sobě srdce své.
Zbavit se ho toužím.
Vyrvat z těla a zahodit.
S ním se v noci soužím.
Bez něho těžko mohu žít.
Autor Moniska, 27.08.2010
Přečteno 389x
Tipy 7
Poslední tipující: jedam, Dorota Nejaká, malá slečna, Gabrielle, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Monisko,bolest za čas ustane
láska opět otevře vrátka a zase bude dobře.Hladím dušičku,ať zmírní bolest v srdíčku.

27.08.2010 15:05:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí