Láska zraje jak víno

Láska zraje jak víno

Anotace: ................

Vím, co mi říkáš
v dnešním podvečeru
kdy léto se krátí
podzim přebírá vládu nad světem

že láska zraje jak víno
víc a víc času
mám ti dát
spolu se poznávat
ale dnes
chtěl bych ochutnat
jeden pohár
tvého vína

ty, která si mojí vílou
co jen mi motá hlavu
že nemohu usnout
bez tvého úsměvu

nechci získat jen tvé tělo
chtěl bych
poznat tvé srdce

v noci usínat vedle tebe
za rytmu dešťových kapek
které padají na barevné listy
starých stromů
dávných obrů
co jen do strání
zasadili stromy plné vína…

které teď zrají
jak naše souznění…
Autor Vlk v rouše, 28.08.2010
Přečteno 461x
Tipy 24
Poslední tipující: Denael, Laivindia, Kristine Clary-Aldringen, Princezna.Smutněnka, lennerka, jedam, Kubino 2, E.deN, dream in emptiness, Jiná, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak to je naozaj krásna metafora!

29.08.2010 23:34:00 | lennerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí