Těším se

Těším se

Anotace: pokaždé těším se na chvilky stebou

Čekám až tu bolest uhasím
tak skritě myslím na jiný
na ty co přáteli jsou nyní
a na tebe co vsrdci mi sídlíš!

Na ten den kdy spadla rosa
na ten den kdy chodila jsem bosa
na den našeho výročí
tak na ten den těším se..vyskočím
¨
Tak těším se na oči překrásný
na to jak klouzají pohledem do duší
tak těším se na ústa pobožné
to jak pokaždé líbají divoce

Tak těším se na ruce anděla
jak pohladí každý kousek mého těla
tak těším se na to jak pomilujem noc
to jak závidí nám každý naší moc
Autor vlcatko, 28.08.2010
Přečteno 438x
Tipy 1
Poslední tipující: Elisha
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

užij si to

19.09.2010 18:43:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí