Vzpomínka na tebe bez tebe

Vzpomínka na tebe bez tebe

Anotace: Vzpomínka na kdysi dávno...

Je to skoro 2 roky,
Pro někoho malý krůček, pro další daleké skoky.

Vzpomínám na ta tvá první slova lásky,
sázení předem prohrané sázky.
Na tvé oči, jako pomněnky,
na nezaplacené složenky.
Na dny, kdyjsem se s tebou mohla smát,
na rány se slovy: " Lásko, jak já tě mám rád!"

Vzpomínám na tvá slova zvrácená,
že bez Tebe jsem iluze zničená a ztracená.
Chtěla bych s tebou pár minut mluvit, jako jsi na mě řval,
řekla bych ti: " Jo, jsem iluze ztracená, ale narozdíl od tebe žiju SVOBODNĚ dál!"
Autor immortality, 28.08.2010
Přečteno 285x
Tipy 6
Poslední tipující: Judita, Šerák, Niky88
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí