Citová prostitutka

Citová prostitutka

Ráno ten, a večer další.
City tomu, onomu dám.
Hraju s láskou, hraju s falší.
Však večer sval srdeční ulehá sám.
Slibuji tomu, támhletomu též.
Však u slibů zůstane, já vím.
Právě jsi mě pobavil, teď si běž.
Ve snu o lásce však přesto bdím.
Citovou prostitucí živím se.
Zadarmo ani kuře nehrabává.
Sama svou vinou, snad, ničím se.
Moje srdce, snad, lásku nevstřebává.
Již bylo mnoho těch, jež lásku mou zradili.
Teď lžu a hraju si s nevinným.
Každý zvlášť, spolu, mé srdce ničili.
Vždycky chtěl každý býti "jediným"
Teď věřit neumím, jsem "děvkou" jen.
Cítím se prachbídně a vesele najednou.
Každý slib daný jiným, zdá se, byl sen.
Snad najdu pravou lásku, pojednou...
Autor Moniska, 29.08.2010
Přečteno 734x
Tipy 3
Poslední tipující: malá slečna, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Věřím,že najdeš a bude Ti krásně:)

29.08.2010 18:45:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí