První

První

Anotace: ................

Když pomalu usínám
slyším ve svém srdci jeden hlas
je tak starý jak já
v ozvěně slyším
jedno jméno dívky
co ve svitu svíčku
odráží se v temnotě noci

doufám, že to není sen
co skončí s prvními podzimními paprsky
které dopadají na mou tvář

je, jak kočka která se toulá
po nočních zahradách

vlčice osamělá v temných lesích

je tajemnou láhví
která zraje v dáli
co se v ní skrývá
to sám nevím

chtěl bych během jediné chvíle
strhnout oponu
ochutnat neznámý nápoj v láhvi
být na okamžik Adamem a Evou v ráji

než bychom ochutnali první hřích
který nám dá….
Autor Vlk v rouše, 29.08.2010
Přečteno 410x
Tipy 16
Poslední tipující: ni.va, Bíša, Laivindia, labuť, E.deN, Snící čarodějka, CULIKATÁ, Dota Slunská, s.e.n, lennerka, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

....nemám slov...prostě krása....:-)

31.08.2010 08:08:00 | Snící čarodějka

Tak tedy krásný sen,
třeba o tom ráji.

29.08.2010 23:53:00 | s.e.n

nádherné

29.08.2010 23:31:00 | lennerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí