Psaní z netu

Psaní z netu

Anotace: Psaní jen tak

Když Ti píšu takhle z netu,
říkám si, že to asi spletu.
Spletl jsem se ve slovíčku,
když tak píšu tomu človíčku.
Človíčkovi rodem žena
a hned byla velká změna.

Změna byla, to se ví,
kdopak mi jen napoví,
co napsat jsem chtěl?
Jak kouknu se za sebe,
hned píšu jen pro Tebe.

Aha, málem bych zapomněl,
kdopak mi Tě připomněl?
Tys to byla, prozváněla,
něco si mi říci chtěla?
Nebo's na to zapomněla?

Vím, že máš toho moc,
proto přeji krásnou dobrou noc.
Autor Keyboard Boy, 06.01.2006
Přečteno 492x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

promiň ten otazník nakonci - to byl omyl prstíku - PĚKNÉ!

06.01.2006 18:34:00 | Markét

jo, opravdu takové ,,jen tak", ale pěkné?...

06.01.2006 18:33:00 | Markét

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí