Jsi krásná

Jsi krásná

Anotace: Krása je div

Jsi krásná jak růže,
tou růží voní Tvá kůže,
jsi krásná jak luční kvítí,
co slunce na něj svítí.

Jsi krásná jak na obloze hvězda,
co do okna mi svítí,
mě se pěkně o Tobě zdá,
že voníš jak jarní kvítí.

Jsi krásná jak studánka stříbrná,
co zdobí voda průhledná.
Jsi krásná jak nebe,
já miluji jen Tebe.

Dokud na zemi budu se ze života radovat,
nikdy Tě nepřestanu milovat.
Ty jsi pro mě vším,
mým srdcem jediným.
Autor Keyboard Boy, 06.01.2006
Přečteno 400x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ne tak kecám,tahle se mi líbí nejvíc..100

25.02.2006 12:42:00 | airelle

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí