Jemu

Jemu

Anotace: ...

Sbírka: Verše o láske

Aj tak sa nedozvie,
že mi odistého času
hladinu endorfínu
v krvi zvyšuje...

Lásku Mu celkom iste NIKDY nevyznám,
a ak sa k tomu citu niekomu priznám,
tak jedine žiarivým nočným hviezdam.
Utrápené srdce sa im vyžaluje
- toto obecenstvo ho súdiť nebude...

Moje srdce vďaka Nemu opäť vstalo z popola,
prvýkrát som sa zaľúbila do anjela...
Tento anjel v ľudskej koži
dovolil mi priblížiť sa k svojej duši
- odvtedy moje srdce iba Preňho búši...

Ťažko je obsiahnuť dušu anjela
-pre mňa je ZAKÁZANÉ odhaliť Jeho srdca tajomstvá,
hoci ich sám dobrovoľne predo mnou neschová...
... niečo také neprichádza do úvahy
- ten anjel je zadaný –
je ťažké predstierať, že
mi to nevadí...
Hoci veľmi túžim, aby bol pri mne,
Jeho srdce hľadá šťastie inde...

Viem, že prídu ešte mnohí,
ale On je celkom iný;
NAOZAJ je výnimočný...
Jediný pohľad do tých jeho tmavých očí
ma načisto presvedčil,
že v budúcnosti sa od Neho ešte veľa naučím.

Hoci v mojom srdci celkom sám kraľuje,
ten Anjel nadovšetko inú miluje...
Pre mňa je teda zakázané ovocie;
- nemienim im v ceste stáť,
má ju predsa veľmi rád... a ja
som sa dávno naučila lásky vzdať...
Nuž čo, bude „iba“ kamarát...

Úprimne im obom prajem šťastie,
iba Boh vie, že moje srdce to unesie...
Autor slnečnica, 30.08.2010
Přečteno 347x
Tipy 12
Poslední tipující: Divoženka1, carodejka, Zasr. romantik, Květka Š., vodnař, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherné, věřím že jsi silná a uneseš toproto, abys mohla poznávat stále a stále krásnější věci.))

31.08.2010 17:21:00 | carodejka

Krásná zpověď, jen jestli to tvé srdce unese?

31.08.2010 15:12:00 | Zasr. romantik

... lásku si nemožno vynútiť, to viem už dávno.
ďakujem Ti, veľmi pekne :)

31.08.2010 10:29:00 | slnečnica

Unese a štěstí,které přeješ druhým se Ti jistě mnohonásobně vrátí:)

31.08.2010 08:29:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí