Sonetová

Sonetová

Anotace: O historii jedné lásky.

„U pramene jsem a žízní hynu.“
myslel jsem si často dřív.
Endorfinem bránil jsem se splínu
hledaje živé - nebyl živ.

U plných stolů krutým hladem zmíral.
A pegase neviděl jsem létat…
Však klíč od jeho stáje v srdci svíral.
Má hladová duše chtěla začít vzkvétat!

A pak se stalo,
že mě Pegas nakop´ levou zadní,
když uvěřil jsem svému jménu.
Stačilo tak málo.
Jeden sonet - padni komu padni
a žiju v ráji bez plamenů.

Teď si lítám horem dolem
a pevně snad jeho uzdu svírám.
Netrpím dnes už před plným stolem.
U pramene napila se moje víra.
Autor Ravane, 06.01.2006
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí