Pohled nestačí

Pohled nestačí

Anotace: Někdy stačí pohled někdy pár slov. Opět zakázková

Sbírka: Básně na zakázku

Dám Ti chvíli, kdy naše pohledy se střetnou
Maličký okamžik a možná si i něco řeknou
s tajemným nádechem si tiše šeptají
Milá slůvka co jiní hledají
Proč mluvit je třeba to chtěl jsem se ptát
Vždyť ta správná slova umí i pohled dát
Já dám ti pohledů, kolik si budeš přát
a možná ti prozradí, jak moc tě mám rád
Však nevím, zda stačí ti můj malinký dar
je to jen kousíček toho co já bych ti dal
s tisíců pohledu však nejde asi číst
a tak můj miláčku obrátím list
již pohledy nestačí a já ti chci psát
na nebe červánky pro tebe třeba dát
s bezbřehou láskou co v srdci mě pálí
že toužebně se dívám tam někam v dáli
v místa,kde vím, že tiše o mě sníš
a tam někde skryta je tvá duše vždyť víš
snad i v ní se tiše skrývá,
ta láska co se teď na mne dívá….
Autor patras_kratas, 31.08.2010
Přečteno 380x
Tipy 6
Poslední tipující: Jin&Jang, Nick Name, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nevím co říci, pomlčím? Ne, opět krásné!

08.09.2010 18:56:00 | Nick Name

Pěkná..

31.08.2010 11:02:00 | Květka Š.

Něžná,romantická-líbí se mi.

31.08.2010 08:37:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí