Rozjímání

Rozjímání

Anotace: Přemítat je někdy dobré

Sbírka: Láska a touha

Nemám říkat chci tě když nemohu tě mít,

Nesmím říkat miluji tě když nemohu si tě vzít,

Právo říci buď má mi přeci nepatří,

Když netuším zda sníš také atvé oči mě nespatří,

Nesmí se asi žádnou naději ti dát

A nemohu přeci až tak milovat,

Nepatří se říkat, že chci již tebe jen,

Když nám nebyl souzen příští den.

Musím mlčet a nechat to být,

Nesmím chtít tvůj něžný cit,

Nejsi má a já nejsem a nebudu tvůj

Tak nepovím již vedle mě navěky stůj,
Autor patras_kratas, 31.08.2010
Přečteno 358x
Tipy 8
Poslední tipující: Jin&Jang, Poetik, JSJ, Nick Name, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Překrásné a pravdivé!

08.09.2010 18:54:00 | Nick Name

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí