Kdyby

Kdyby

Anotace: Text k písničce, kterou jsem (na jaře) složila krátce po tom, co jsem se s "ním" rozešla kvůli rodičům.

Někdo říká, že rány přebolí
já si tím však nejsem zcela jistá
čekám až se srdce mé zahojí
zatím v něm není pro jiného místa

Doufat, že se něco změní, je zbytečné
všichni mi říkají "zabývej se jen tím, co je skutečné"
Vím, že dávno patříš jiné...

Sním o tom, co by bylo kdyby
náš příběh vypadá jako román z knihy
však není to ten s happyendem
doufala jsem, že se nikdy nerozejdem

Vzpomínám na Tebe, chci Tě mít u sebe
vzpomínám na Tebe, chci vrátit čas...
období štěstí, lásky a radosti,
kdy jsem si s budoucností nedělala starosti

Doufat, že se něco změní, je zbytečné
všichni mi říkají "zabývej se jen tím, co je skutečné"
Vím, že dávno patříš jiné...

Sním o tom, co by bylo kdyby
náš příběh vypadá jako román z knihy
však není to ten s happyendem
doufala jsem, že se nikdy nerozejdem

Sním o tom, co by bylo kdyby
náš příběh vypadá jako román z knihy
však není to ten s happyendem
doufám, že se ještě někdy sejdem
Autor K.k.k.Kajluška, 31.08.2010
Přečteno 374x
Tipy 11
Poslední tipující: Gabrielle, Matty09, Giginka, Iv, CULIKATÁ, Agniezka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta je smutnáááááááá :-( Ale Matty09 má pravdu.Tak ať je to brzy!

09.10.2010 22:13:00 | Iv

zní mi to dost upřímně, takže ST. Jenom tak to nepřebolí, ale najde se určitě někdo, kdo ty rány ošetří ;-)

02.09.2010 22:36:00 | Matty09

Nádherná...hned bych dala těch st víc, kdyby to šlo..hmm, taky neumím přijmout skutečnost a přemýšlím, coby kdyby..

01.09.2010 22:07:00 | Giginka

Mně to beztak nikdy nedá a to KDYBY z mé hlavy zmizet nedokáže, ať už v pozitivním či negativním smyslu.

31.08.2010 17:10:00 | K.k.k.Kajluška

já už na co by kdyby nehraju..většinou mi z toho bylo smutno..

31.08.2010 08:39:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí