navždy ve mně

navždy ve mně

Anotace: vzpomínky mě dohánějí.. =(

.
.
vteřiny se vlečou
netrpělivě čekám, až všichni usnou
a já se budu moct vytratit za Tebou
až budu moct ve sněhu tvořit stopy mířící k Tobě
s neomylnou přesností, silou lásky
.
.
stojíme před sebou a nad námi září milióny hvězd,
jakoby odrážely třpytné krystalky sněhu
a vytvářejí matné světlo ozařující naše zamilované pohledy
.
.
je Štědrý den a Ty se ptáš, co jsem dostala
vyjmenuju Ti všechny dárky, však největší jsi Ty
a štěstí, kterým jsem naplněná, okouzlená
.
.
procházíme se po naší oblíbené cestě až dozadu
tam, kde je pes, co umí procházet ploty,
ale to ještě nevíme, ještě se toho tolik má stát!
teď prožíváme jen tuto chvíli, tuto noc
.
.
vyprávíš mi příběh, hrozně dlouho a dopodrobna
nevadí mi to, miluju Tvůj hlas a způsob,
jakým mi zaujatě popisuješ vše, co se Ti líbí
ztrácím se v ději vždy, když se zasněně zamyslím
nad krásou tohoto okamžiku a přeju si,
aby byl nekonečný, protože jsem přece s Tebou!
.
.
nevím, jestli to bylo zrovna tuto noc,
kdy jsem do sněhu udělala stopy traktoru
a ty ses tomu hrozně smál,
ale klouzali jsme se po kalužích
a byli skutečně šťastní
.
.
ani nevíš, jak vypadají Tvoje oči, když se směješ,
ale já to vím a dala bych vše za to,
abych mohla vrátit čas a znovu to zažít
znovu být šťastná po Tvém boku..
.
.
Autor dream in emptiness, 31.08.2010
Přečteno 329x
Tipy 14
Poslední tipující: Bíša, Peaceter, labuť, Ejí, Žqáry, CULIKATÁ, Gabrielle, Zayo
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vzpomínky jsou sladké, ale svou minulostí hořknou.. ve mně spíš smutek ještě víc prohlubují.. víš jak to myslím..

31.08.2010 10:06:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí