Vášeň

Vášeň

Anotace: ............

Tonu v Tvé náruči jako v bezedné tůni.
Chtíč jako kámen táhne mě ke dnu.
Pod hladinou stále cítím Tvou vůni.
V zoufalé naději zrak naposled zvednu.

Neklidné vlny nad hlavou ustaly.
Mé bezvládné tělo vášeň pohltila.
Myšlenky v záchranu na břehu zůstaly.
Víra v návrat mě opustila.

Ve světě krásy jsem prostý strachu.
Mrazí mě v zádech, ale necítím chlad.
Klesám a zbavuji se všedního prachu.
Pln štěstí, však srdce stále má hlad.

V síť Tvého šarmu jsem pevně polapen.
Sirény žádosti slastně mi zpívají.
Hejnem zářivých rybek dokola obklopen,
Poslové vášně Tvé se na odiv dávají.

Klesajíc v hlubinu mé oči září.
Hlazen Tvou něhou oddán jsem všemu.
Úsměv teď panuje na mojí tváři.
Jen proto, že miluji Tebe! Mou ženu.
Autor James Libustka, 31.08.2010
Přečteno 587x
Tipy 28
Poslední tipující: divoska_jaja, Atilla, Antares, jitka.svobodova, Fog, Žqáry, dream in emptiness, labuť, Niky88, NikitaNikaT., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Gratulace:-)

02.09.2010 17:07:00 | Žqáry

úžasné vyznání!

01.09.2010 15:17:00 | dream in emptiness

Opravdu skvoSTné dílko, pěkné, velmi působivé a citové. Víš velmi dobře o čem píšeš a víš, o čem psát si chtěl, chceš... :o)

31.08.2010 18:35:00 | NikitaNikaT.

Jen tak dál.Krásné!

31.08.2010 14:04:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí