vzdychla

vzdychla

Anotace: .

měla jizvu mezi kozama
prej se jí kdysi zastavilo srdce
ne, ne kvůli mně ne
to mě ještě neznala

tak se jí na to srdce pořádně podívali
buď ho měla strašně vělký
nebo jim ujela ruka
tak dlouhatánská to byla jizva

bych se jim nedivil
protože kozy měla fakticky bezva
ale ta jizva mezi nima
vypadala jako dálnice

dálnice do pekla
krví podlitá jednosměrka
vytáhnul jsem svoje
šíleně dlouhý sebevědomí

a jel jsem s nim
po tý rudý cestičce
odshora
dolů

vzdychla
(a tím mě definitivně dostala)

(ze sbírky Žena na tisíc způsobů)
Autor Tecka 2, 31.08.2010
Přečteno 255x
Tipy 2
Poslední tipující: Jiná
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí