Zklamání v mojí kůži

Zklamání v mojí kůži

Anotace: .

Dokážu i já napsat něco,
z čeho nebude trčet
moje šíleně dlouhý péro?

Ale kde jsem to? Jo. Jo.
Byla trošku při těle.
Hladil jsem jí, ale nějak jsem cejtil,
že to ještě není vona.
Že se pod tou kůží a
podkožním tukem skrejvá ještě někdo jinej.
někdo HODNĚ zklamanej
A i když jsem jí víc blíž bejt nemoh,
pořád tady bylo něco, co nás od sebe
vzdalovalo.
Vím to.
Vím to,
protože i já jsem se kdysi schovával
ve svý tlustý
kůži.
Ze strachu před zklamáním.
Nejspíš.

(ze sbírky Žena na tisíc způsobů)
Autor Tecka 2, 31.08.2010
Přečteno 251x
Tipy 1
Poslední tipující: Ejí
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí