Nešťastná

Nešťastná

Anotace: Takhle jednou

A tiše předříkávám si slova útěchy...
a do prostoru písmena neboj ozývají se ozvěny...
věty odpusť a promiň tu víří prach...
a ty se zaplétáš do svých nevěrných hrách...
v zrcadle vidím tu němou prázdnou tvář...
a já přemýšlím zda skočit mám přez tu temnou hráz...
zapomenout na tu bolest...
a ke hvězdám nechat se donést.
Nemít srdce,nemít city,
a ty jizvy jsou do těla vryty.
Kam až tohle povede ?
a mou poslední naději mi berete...
Pravděpodobnost na zotavení duše je mizivá...
a moje píseň života tu doznívá...
Autor Kessi, 31.08.2010
Přečteno 304x
Tipy 1
Poslední tipující: Metcheque
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí