Návrat k lásce

Návrat k lásce

Anotace: všichni se tě bojí, proč nejsem jako všichni

Sbírka: Pro tebe

Už zase cítím
co cítil jsem kdys
za tebou se řítím
jak za krysařem hejno krys

opět s na mne zahrála
ani varování nedala
a přede mnou je ta skála
co ke skoku mne zlákala

já nechci jít
chci se bít
ale také bych chtěl
jen s tebou žít
a ne jen o tom snít
Autor Salvatore, 31.08.2010
Přečteno 488x
Tipy 1
Poslední tipující: Niky88
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí