Pastelka

Pastelka

Anotace: Básnička o lásce a životě s přízračným názvem pastelka.

Někdy mi připadají dny tak dlouhé,
tak smutné a věčné v tomhle světě.

Skoro žádný význam život nemá,
láska pomalu vymírá a lidská srdce,
tak chladná a prázdná..

Cítím se osamělý když vidím to nasilí,
tolik lží a slovo miluji tě zní tak lacině.

Vrátit čas do dětských let a bez starostí si žít
a zas ve školce být a přemýšlet kterou pastelku si vzít..

Nevěřím v lepší zítřky už ne..
Mám jen své sny a svou fantazii že svět se možná změní?
Že láska v plném slova smyslu se vrátí..

zatím ale..

Je to celkem směšné,
A je to celkem smutné.
že sny ve kterých umírám
jsou ty nejlepší co jsem kdy měl.

Každým dnem,
Každým okamžikem doufám
že mě třeba něco srazí..

Pořád padat a stále se zvedat,
chce to jen sílu..
Ale kde ji stále brát..

V tomhle světě beze smyslu
plném hněvu a nesnází..

Co je to za svět kde polovina hladoví,
a druzí za automaty na zlato utrácí?
Proč si lidé lásku vyznají a za rohem,
s jiným si užívají?

Čas už nic nespraví dnes jen vše zhorší,
za co bojovat? Proč vlastně žít?

Je těžké to říct..Je těžké to přijmout...
Autor Mausik, 01.09.2010
Přečteno 494x
Tipy 12
Poslední tipující: Bíša, WAYWARD, WhiteSkull, Žqáry, labuť, Jiná, Gabrielle, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smysl hledá každý... není to tak těžké jak to vypadá, jen lidi nejsou všichni nastaveni stejně, aby se mohlo hromadně a najednou změnit všechno... a stačilo by málo, jen si takhle jako ty uvědomit, co že jsme to byli, když jsme porovnávali barvy pastelek... ostatně patřím dodnes mezi jimi okouzlené.

01.09.2010 11:14:00 | Žqáry

To je těžké,souhlas...

01.09.2010 09:49:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí