Au revoir

Au revoir

Anotace: Na motivy stejnojmené yaoi fanfiction.

Sbírka: První básně

Au revoir tiše šeptám,

předtím než se tě nepsled zeptám,

komu svůj úsměv dáváš,

komu na rozloučení máváš.

Komu lásku vyznáváš,

komu chyby přiznáváš.



Čas ale zasadil mi další ránu

po ní však mám jen jizvu bledou

večer co večer modlím se k Pánu,

ať naše osudy dohromady svedou.



Naše osudy znova se střetly,

v cestě se sobě pletly.

Proto ti teď šeptám ta dvě slova,

au revoir lásko, zas a znova.
Autor Truth, 01.09.2010
Přečteno 252x
Tipy 6
Poslední tipující: Gabrielle, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí