skromná sebevražda

skromná sebevražda

Anotace: .

vyzvánělo to. dlouho.
pak to konečně někdo vzal:
,,půjčovna rakví, přejete si?“
,,no, víte, ňák se mi to tady všechno sere.“
,,chápu, ale právě teď tady nic nemáme.
zkuste to příští týden.“
příští týden.....?
položil to. a chvilku bylo ticho.
ale pak se to všechno
vrátilo.
VŠECHNO.
musel jsem jednat.
vytáh jsem nůž a začal se ořezávat.

po malinkatejch spolykatelnejch kousíčkách.

chutnaly hořce.

jako všechno doteďka.
Autor Tecka 2, 02.09.2010
Přečteno 230x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ale napsáno dobře...

02.09.2010 20:29:00 | ROMAN LOHNERT

...:) ...být sežrán sám sebou ...no prima ...

02.09.2010 16:28:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí