S TEBOU

S TEBOU

Anotace: Silvestrová bolest duše

Jen co rok se sešel s novým
hned je všechno zase opět
starší za hlavu hodím
jen a pouze koukat v před!

Patnáct lidí co mám moc rád
slyšelo z mých smutných úst.
nejdu promin s tebou slavit,
chci jen doma s mámou být!

Jak moc bolí má dušička děravá
stále kroky vedou domů
tam však nikdo nečeká.
Cizí žena říká sbohem!
Proč to nevím koukám jen!

Mám však sestry v celku nový
život jinak půjde dál
všechno tedko já jim dodám
at si v luxusu život Užijem!
Autor Miroslav Deadhead, 06.01.2006
Přečteno 423x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí