Vánoce

Vánoce

Anotace: o tolik hezčí s milovanou osobou

Vánoce

Stromeček svítí
smutně do noci
snad chce mi říct
smutnou emocí
že radost přináší nám
však tu marně hledám
vánoce – svátek – veselí
vánoce! Mě zbyl splín.

Smutnej a cizí
bez lásky, bez lidí
jen jehličí stromku voní
a usychá – jako loni
a ozdoby stejné jsou
když v krabici je přinesou

A stromeček k večeru září
a já se vidím v něm
v té jeho pichlavé tváři
bude mu za chvíli lehká zem
Autor slamtron, 06.01.2006
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí