Kapky deště

Kapky deště

Anotace: básnička pro Dott, poté co jsem totálně zmokla .. paradoxem je, že jí ani nečetla ..

Šeptám kapkám deště,
co smáčejí mou tvář,
těch pár hloupých přání,
která ještě mám ..
Odevzdaně stojím
a chlad nevnímám,
vždyť měla by jsi vědět,
že bez Tebe nežiju,
jen přežívám ..
Snad Ti vítr donese
ta dvě prostinká slova,
která na rtech mám ..
Snad Ti déšť doručí,
jak prahnu po Tvém náručí.
Autor Ev, 03.09.2010
Přečteno 370x
Tipy 3
Poslední tipující: Marfuša, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí