Láska na knoflíky

Láska na knoflíky

Anotace: trochu jsem fantazíroval

Láska na knoflíky

Jeden pan inženýr
měl velkou hlavu
a hodně dlouho
bez nápadů

Jenom v ní nosil
své plány strojící
zatím však sestrojil
tak belu čumící

Až jednou přišlo mu
sestrojit
takovej divnej
no prostě přístroj
pro veřejnej lid

Taková malá bedýnka
bez jedinýho okýnka
jenom tam samý tlačítko
tak si je zmáčkni – ty třasořitko

Ten pravej čudlík
z přístroje na lásku
je milování hej
a levej zas na líbání – prej

Musíš to pochopit
nesmíš to vzdát
v návodu budeš mít
každičkej tah

Červenej do noci
růžovej k večeru
je plnej emocí
tak si je seberu

Zelenej na ráno
a modrej NO PLEASE
ten prosím nikdy nemačkej

Přišla jsi k přístroji
přečetla obsluhu
zmáčkla jsi na modrej
už tady nebudu
to podle návodu
rozchod má být
zvědavost platí se
tak si jdi žít
Autor slamtron, 06.01.2006
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo, je to dobrý

06.01.2006 23:09:00 | Bajaja

zajímavé

06.01.2006 20:09:00 | daniel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí