Dva osudy

Dva osudy

Anotace: Osud jedné dívky a kluka

Školka

Jsi ještě malý kluk,
s ostatními hraješ si v koutě,
křičíte, děláte pořádný hluk.
Já sleduji Tě nehnutě.

Jsi ještě malá holka,
s ostatními hraješ si v rohu,
jsme děti, tohle je školka,
avšak přesto Tě políbit chci - mohu?

Základní škola

Sedím tu před tebou v lavici,
Ty pozoruješ má záda,
nedokážu ani spočítat rovnici,
protože Tě mám ráda.

Koukám na tvé jemné vlasy,
nedokážu se na nic soustředit,
bohužel nevím, že se naše trasy
mohou brzy rozdělit.

Střední škola

Marně všude lásku hledám,
na ulici, v dopravním prostředku,
pak když se jedné poddám,
nezůstane to bez následků.

Jedna přítelkyně, druhá,
srdce mi všechny lámou,
s tou třetí je děsná nuda,
proto je nyní jen mou známou.

Střední škola / Vysoká škola

Projdeme kolem sebe na ulici,
Ty s ní a já s ním,
smutné tváře, srdce truchlící,
že vše je špatně, vím.

Vyrostla jsi a já taky,
již jsme oba dospěli.
Přestal jsem věřit na zázraky
a na hodné dívky alias anděly.

Vysoká škola / Práce / Školení

Po zkoušce, perném dni,
na zastávku doběhnu.
Prosím, jen se na mě ohlédni,
ať Tvému pohledu podlehnu.

Po dalším únavném školení,
když zřím Tě, zbavíš mě žalu.
Uhasíš touhu a zastavíš bolení
slovy: "Buďme navždy spolu."
Autor Ssimca, 03.09.2010
Přečteno 329x
Tipy 12
Poslední tipující: James Libustka, Stoneman, WAYWARD, Matty09, CULIKATÁ, ziriant
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Všem moc děkuji :)

03.09.2010 20:24:00 | Ssimca

...už jsem se bál, že tam ten happyend nebude :) Hezké počtení.

03.09.2010 17:18:00 | Matty09

To je krásné,moooc!!

03.09.2010 17:12:00 | CULIKATÁ

Ať žijí autobusy! ...A ať je stále co dál psát :)

03.09.2010 17:11:00 | ziriant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí