Do listoví už nepovím...

Do listoví už nepovím...

Anotace: smutný podzim..

Do listoví už nepovím
do ticha nezašeptám
naděje zbývá bláhovým
a smutek srdce deptá.
Že nastal konec všech těch dní
co létali jsme s ptáky
do listoví už nepovíš
že miluješ mě taky.

Ty kapky rosy na růžích
změnily se v slzy
když budeš tiše, uslyšíš
jak bolestně to mrzí.
Že nastal konec všech těch dní
co létali jsme s ptáky
do listoví už nepovíš,
že miluješ mě taky.

Po čase černé svědomí
probudí tvoje viny
a žádné promiň nespraví
co zničily tvé činy.
Že nastal konec všech těch dní
co létali jsme s pátky
do listoví už nepovím,
že miluji tě taky.
Autor klajusenka, 03.09.2010
Přečteno 260x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Milásek, Kapka, Bíša, WAYWARD, Gabrielle, Jiná, zenge, CULIKATÁ, Bella., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherná...*:)

31.10.2010 18:39:00 | PIPSQUEAK

...zhudebnit

03.09.2010 19:47:00 | WAYWARD

Básnička moc pěkná,jemná,často to s láskou takto dopadá a potom už hrneček s ouškem většinou nejde.Ach jó:(

03.09.2010 17:45:00 | CULIKATÁ

Tahle básnička se mi fakt líbí a je v tom i pěkná a dobrá myšlanka... .

03.09.2010 17:38:00 | Bella.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí