SPLNIL SE MI SEN

SPLNIL SE MI SEN

Anotace: KAŽDÝ CHCE PROŽÍT LÁSKU KDO JI TOTIŽ NEPROŽIJE JAKO BY NEŽIL JÁ TAKOVÝ SEN PROŽIL!!

Splnil se mi sen
potkávat tě skoro každý den!
Rád jsem se stebou procházel
na jinou dívku nesázel!!
PRO MĚ!!
si byla krása noc a den !!
splnil se mi sen!!
NAŠE dotyky žhavý
myslel jsem že si děvče pravý!!
moje dívka!!
Někdy!!
chovala jses jako slípka
a já KOHOUT!!
POKAŽDÉ chtěl jsem tě
ohnout v pase!!
oddávat se tvoji kráse!!
při našem polibku zrychlil se mi tep!!
já oněměl dostal šok!!
chodil jsem už s tebou rok!!
i po roce naše srdce pěla!!
oční kontakt pocit žhavý!!
ty jsi pro mě děvče pravý.
To !!
říkala má mysl.
Já spoustu sms ti písl
na tvůj mobil!!
ALE pak!!
přišel po dvouch letech zvrat!!
jménem KAT!!
je to škoda pro mě!!
byla jsi vzduch i voda!!
JSEM rád !!
že jsem prožil tento krásný sen!!
já měl rád tebe!! noc!! a den!!
Autor pepa čech, 03.09.2010
Přečteno 406x
Tipy 3
Poslední tipující: WAYWARD, CULIKATÁ, Agniezka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...jednoduché rýmování,ale fajn

03.09.2010 20:15:00 | WAYWARD

V srdíčku zbyly krásné vzpomínky.

03.09.2010 19:50:00 | CULIKATÁ

Krásný prožít a to ticho potom, bez výčitek přežít....hezký pohled zpátky

03.09.2010 19:08:00 | KirstenSnipe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí