Kristy

Kristy

Anotace: ...............

Když se stmívá
podzimní slunce zachází za hory
chtěl bych cítit její vůni
znova vkročit do zahrádky
s kterou kouzlí
v dobách středověku

tančit s tebou
opilí medovinou
do světa křičet tvé jméno
co znají jen v jedné říše
jménem Danar

chtěl bych si s tebou hrát
usmívat se na tebe
poznávat tvé srdce
co je pro mě jen labyrint
snad v něm naleznu to,co hledám..
Autor Vlk v rouše, 03.09.2010
Přečteno 273x
Tipy 17
Poslední tipující: dream in emptiness, Laivindia, hostmen, Bíša, labuť, Dota Slunská, CULIKATÁ, NikitaNikaT., Gabrielle, Verena, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné, dobře čtivé... líbí se mi to, opravdu. ST!

03.09.2010 21:46:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí