Náruč

Náruč

Anotace: Ve tvé náruči chci svůj život žít..

V náruči
dívat se do tvých krásných očí,

V náruči
vidět tvé radosti a veselé úsměvy,

V náruči
zahnat všechny tvé smutky a setřít slzy,

V náruči
hladit tvé vlásky a líbat tvé rty,

V náruči
šeptat ti něžná slůvka do ouška,

V náruči
být všechny své dny dobré i špatné,

V náruči
usínat a vstávat každý den polibek ti dát,

V náruči
každý den tě milovat a nikdy nebýt sám..

To vše bych chtěl ve tvé náruči,
proč ale musím žít jen v iluzi?

Mé srdce tluče jenom pro tebe,
a celé bez tebe brzy zmrzne..

Záleží mi na tobě,
miluji tě..

Dej mi šanci.. a pusť mě do své náruče..
Autor Mausik, 03.09.2010
Přečteno 519x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, CULIKATÁ, Agniezka, Matty09
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Což o to, napsané je to hezky.. člověk se akorát musí ujistit v tom, jestli pro svoje touhy udělal maximum. Buď vyhraje, nebo prohraje se ctí. Good luck :)

03.09.2010 21:55:00 | Matty09

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí