Láska na první pohled

Láska na první pohled

Anotace: taková malá zkouška...

V hlavních rolích:
člověk a člověčinka,
pán a paní, dívka a chlapec,
syn a dcera…

V závojích, zastřena bílou mlhou krajek,
po pár schodech, svou vlečku ztrácí,
stoupat či klesat až ke dnu,
snad kroky vědí, kam tělo mají nést.

Jen mžitku okamžiku při cestě míjení,
malé, ale neobvyklé spojení,
co jen šestý smysl dokázal sevřít,
a pár let nikdy už své sevření neotevřít.

Snad máš barvu očí jak letní obloha,
bez mráčků, modrou jak lesní studánka,
tvé vlasy mohou být snad i větrem,
či pouhým malým strništěm uprostřed polí.

Tvé tělo, máš vůbec nějaké?
stínem prošel jsem k tobě vícekrát,
bez těla nádherná a tvá duše je smrtelná,
když míjíš a já míjím…

Jen zlomek malého zlomku sekundy,
byl ten okamžik, rameno dotklo se ramene,
prst dotkl se zlehounka prstu,
v průčelí dvou domů U slunečních Sumců,
a můj úd ponořil se do tvé …

Ve vedlejších rolích:
náhoda a čas, stín a den,
láska a nenávist, slovo a boží sen…
Autor Láďa, 04.09.2010
Přečteno 332x
Tipy 10
Poslední tipující: Bíša, ilona, A. E. Storm, CULIKATÁ, labuť, ziriant
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hm,souhlas s xoxoxo :-))Moc ti přeji to úžasně svůdné hříšné prvooké zamilování:-)Já jej zažila nespočetně,však škoda jen mluvit:-)))

05.09.2010 01:18:00 | ilona

krásně se četla..láska na první pohled je magická. ST!

04.09.2010 07:30:00 | xoxoxo

Krása, ani nepotřebuje rekvizity :)

04.09.2010 07:12:00 | ziriant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí