Návrat do reality

Návrat do reality

Anotace: není to ani tak báseň.. má to jakoby tři části, mění se to podle pocitů... je to psaný při kolapsu mého celého já a všeho pro co sem žila.. napište pls co si o tom myslíte.. dík :)

1.

Díra v srdci
snad to nebolí?
Jen tupý kecy,
to se zahojí

Prej...

Vzdát se všeho
pro někoho...takovýho
Chyba v srdci
chyba v duši
všechno ztratíš
jak se cítíš ?!
Žít jen pro toho jednoho...
Ty to nevidíš?
a pak se probudíš...

2.

Kvůli nám jsem měnila svý způsoby
ty jsi ze mě dělal vyndaný osoby!
Pro mě byl zlom když si řek miluji tě
pro tebe to znamenalo jen chci tě..?

Omezovat svoje potřeby...
prej už to chceš jinak
prej že já sem feťák...
a pak tě vidim jak furt šňupeš herák
Házel jsi tyhle chyby na mě
sežrala sem ti to!
Jsi spokojenej ty kriple ?!

3.

Neúprosná bolest, způsobující zástavu dechu se pomalu a záludně šíří tělem mým
Pomalu požírá ten zbyteček čisté duše...schovaný pro tebe!
Ten oheň spaluje vše co může!
Drobounké kousky naděje prosvítají v záplavě zoufalství.
A jen sedět a užírat se a užírat a užírat...

?!

Ta bolest sežere člověka zaživa!
Autor hulwáttka, 04.09.2010
Přečteno 318x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Ejí
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí