Tajomná..

Tajomná..

Anotace: .. si

S plazmou za nechtami
vraciam sa nad ránom
do svojho lôžka
hlavu poplietla mi
šíp v srdci zlámanom
preň ani troška

nebudem tým, čo prv
držať sa pri Zemi
skrývať tvár ráno
v noci mám vrelú krv
s tou potom chce sa mi
prejsť hviezdnou bránou

za Tebou, Tajomná
s plazmou na perách
iskrami v očiach
čo z hviezd sponadomňa
v mojich snov šerách
v skratoch preskočia
Autor Petbab, 04.09.2010
Přečteno 304x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Mbonita, Gabrielle, Javavia, Květka Š., Jiná, CULIKATÁ, Matty09, labuť, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká...*:)

23.10.2010 08:48:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí