Prý bála se lásky

Prý bála se lásky

Anotace: Jednou máme vše a příště nic, cosi přichází a zároveň mizí, včera jsme pospolu dneska si cizí, však srdíčko by zas milovati chtělo se vší tou krásou, radostí, něhou, být zase pro někoho hlavní tah, jen překonat strach z lásky a znovu milovat.

Prý bála se lásky
a přitom mít jí chtěla,
prý měla strach jí získat,
z obavy, že by jí zas uletěla.

Prý on říkával jí lásko
pomaloučku a něžně,
prý život spolu prožívali,
s emocemi i běžně.

Prý hladíval jí ve vlasech
a říkal hezký slova,
prý však musel jí opustit,
aby zas mohla začít znova.

Prý šeptával jí slova touhy
a něžně milovali se při měsíčku,
prý zbylo po něm trápení jí dlouhý
a smutek se zabydlel jí v srdíčku.

Prý zase milovat by chtěla
a pustit všecky smutky z očí,
snad dostane znovu tu šanci,
a radost k ní zas vkročí.
Autor grázlík, 06.01.2006
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pustit smutky z očí... moc hezké

dík za komentíky

11.01.2006 22:22:00 | Popelka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí