Bezvěrci

Bezvěrci

Anotace: Nejspíš se můžou mít rádi, dokud nejsou spolu...

Sbírka: Chester

- ...Nemůžou být šťastní...

Měli se rádi
a přesto nenašli štěstí.
Dva bezvěrci ve skepsi,
jako dva vězni.

(Na hranici šílenství)

Bezvěrcům nezbývá
než na štěstí čekat.
Bez víry v lásku
není kam spěchat.

(Se ztrátou rozumu)

Tak se rozdělili
a každý šel dál.
Možná jen osudem,
který zkoušku jim dal.

A oni neuspěli.

- ...Když nevěří na lásku...
Autor Philosophic Theory, 04.09.2010
Přečteno 509x
Tipy 6
Poslední tipující: evilyn, Fungal, Samantha Graham
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí