Hledám

Hledám

Anotace: Osobu která pro mě asi neexistuje.

Všichni kolem svou lásku prožívají,
však ke mě stále nepřichází,
a den za dnem pořád běží.

Láskou poznamenaný a zklamaný,
bolest zažil ale i radost cítil,
teď jsem však velmi opuštěný.

Žádný zájem nikdo nejeví,
nemám království ani krásu,
mám jen srdce a to nic není.

Marná snaha jen další nůž do zad vráží,
kdy ten smutek a prázdnota skončí,
a láska do dveří mi vběhne.

Proč zatím se mi vyhýbá?
Už mě nebaví ta samota.

Můžu ti slíbit lásku,věrnost,
pravdu,oporu,porozumnění, 
krásné dny žádný stereotypy..

Ale to nic neznamená,
jen šperky a krása to výhra jistá.

Autor Mausik, 04.09.2010
Přečteno 520x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neztrácej naději a žij v pohodě
však ona přijde nech to náhodě.

09.09.2010 06:56:00 | Divoženka1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí