Srdce

Srdce

Anotace: I když něco skončí, srdce nezapomíná ..

Ledový květ jsi do svých dlaní vzala,
svým dechem jej něžně hřála.
Tím poupětem srdce mé,
co zlehka roztává ..
Tvou bezbřehou láskou, krásou, hýčkáno je,
jak slunečním paprskem těsně z rána.
Tak puká ledová slupka
a otevírá se ti k němu brána.
Jsem jenom tobě odevzdána ..
Autor Ev, 05.09.2010
Přečteno 459x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí