Rammstein

Rammstein

Anotace: Světu 3...

Sbírka: Světu 3

Noc je stará černá dáma
tajemna a jde z ní strach.
Kdo Tě chrání když jsi sama?
Když se ztrácíš v temnotách?

Temné moře po sto ruků
brázdí mojí lodi stín
Kdo Ti pevně drží ruku,
když Tě to táhne do hlubin?
Autor Honzeek22, 06.01.2006
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Drsné...Měj se.

07.01.2006 10:45:00 | Ahimsa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí