Zavři oči, přicházím

Zavři oči, přicházím

Anotace: Stále jen kolem tebe myšlenkami kroužím...

Znovu ulehám k zaslouženému spánku,
Svůj sen si zase nechám zdát,
Z okna se ryne proud chladného vánku,
Své srdce chtěl bych ti jednou dát.

Vidím tě ve snu naproti mě stát,
Jsi krásná jak blankytně modré nebe,
Tvůj něžný úsměv jenž mně nepřestává na srdci hřát,
Dal bych ti vše a hlavně sám sebe.

Myšlenkami jen kolem tebe kroužím,
I ve snu jsi tak krásná a líbezná,
Jen po tobě den co den bez přestání toužím,
Jsi můj den i má noc, má princezna.

Občas je lepší zavřít oči a snít.
Autor Spajdy, 05.09.2010
Přečteno 511x
Tipy 10
Poslední tipující: Severka, carodejka, mys, Matty09, boruvka175, CULIKATÁ, Jiná
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké, tak nádherně vidíš lásku, přeji ti hodně štěstí.

06.09.2010 14:32:00 | carodejka

Krásný sen. Michaela

05.09.2010 19:17:00 | mys

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí