LHÁŘI !

LHÁŘI !

Anotace: Někdy mám pocit, že je život prolezlý lhaním, podrazáctvím a křivárnami. Nejvíce mě mrzí, když mě zklame někdo blízký....

Lhář...jako bublina, když praskne
své lži jemně roztrousí jak kapky vody.
Kapky vody v oblaka změní se.
Lež jen v mraky nepohody,
jejichž stín nechrání a bolí.

Tenhle stín bych vymněnila za cokoli
co lháři vezme lhání ze rtů
a zůstane důvěra
bez obav z ponížení pro uvěření.
Lhář, ať táhne k čertu
a jazyk jeho se v kámen změní.

V kámen nicotný, který nikdo nechce
pro jeho nečestné jednání,
kterému kdosi důvěřoval
a teď ho od sebe odhání
pro velký strach z dalšího zklamání.
Autor Leknínka, 05.09.2010
Přečteno 290x
Tipy 6
Poslední tipující: vodnař, Danger, Severka, Dreamer
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Důvěřuj,ale prověřuj...

10.02.2011 21:42:00 | Danger

Lež je největší svině

06.09.2010 13:24:00 | Dreamer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí