Přikovaná

Přikovaná

Anotace: Pro mou druhou polovičku

Sbírka: Peří

Když otevřu oči a začiná den,
slunce se z horizontu vyhrabe,
aby ohřálo můj nesmyslný sen,
že budu stále mlád a mít tebe.

Jak k houslím patří struna,
tak k rostlině květ,
Jak krasné louce kopretina,
tak k básni pár vět.

K mému srdci zase přikována,
je tvoje milá duše,
bez tebe je mi suše,
jak kytce bez vody, má milovaná.

Kdybych se mohl dotknout slunce,
kdybych mohl lítat nebem,
k čemu by to všechno bez tebe bylo,
ničím, jen prázdným měchem.
Autor Martin_Zek, 05.09.2010
Přečteno 524x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvá básnička jde přímo od srdíčka,určitě uděláš své milované radost:-)

05.09.2010 18:11:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí