Noci král

Noci král

Anotace: ...

Noci král


Vítr se prohání lesem,
ty se uklidňuješ jejím hlasem.

Je noc a vítr zesiluje,
tebou chlad prostupuje.

Listí šumí, tráva šustí,
žádné cinkání lahví na náměstí.

Lesem tiše procházíš,
cestu pořád nenacházíš.

Jdeš tmou, brodíš se trním,
jdeš za hlasem jejím.

Vítr fouká více a více,
smrt ti dýchá na líce.

Slepě kráčíš dál a dál,
chce tě zabít noci král.

Utíkáš za hlasem jako o život,
a za sebou necháváš děsivý šepot.

V dáli světlo svítí,
postava ve tmě trhá kvítí.

Běžíš k ní, rukou větve odháníš,
myšlenky na smrt zaháníš.

Noci král, tě už skoro má,
v tom skončí ta noc tajemná.

Doběhneš k ní, do tváře se podíváš,
do očí se jí zadíváš.

Šepot utichl, noci král už tam není,
zachránila tě a tím se vše mění….
Autor LordSet, 05.09.2010
Přečteno 286x
Tipy 7
Poslední tipující: LordSet, Neldor, Severka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí