tys mi sebral mé...

tys mi sebral mé...

Anotace: oko za oko, zub za zub..

teď já beru co mi patří,
zadrž dech, počítej do tří.

JEDNA..

strach, panika, snaha přemluvit,
snad by ses chtěl i omluvit

DVA..

nenávist ti plane z očí,
už se koupeš ve své moči.

TŘI..
Poslední záblesk v oku, srdce ti rvu z těla..
Tys mi sebral mé, tak proč bych neměla?!
Autor darkday, 05.09.2010
Přečteno 324x
Tipy 2
Poslední tipující: Niky88
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí