chtěla bych tančit

chtěla bych tančit

Anotace: tancem jde vyjádřit všechno..

chtěla bych s Tebou tančit
do rytmu našich srdcí
silou lásky sehraných
tančit a slyšet Tvůj smích

chtěla bych tančit
Tebou se nechat vést
po parketu našich životů
unášena tóny Tvých doteků
znějících na mé kůži
melodií souznění

chtěla bych tančit
až je to k zbláznění
Autor dream in emptiness, 06.09.2010
Přečteno 272x
Tipy 8
Poslední tipující: Jan Hrábě, Bíša, Petbab, CULIKATÁ, Zayo, nejsembásník
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí