Pohádka

Pohádka

Anotace: Nejlepší věc v životě, co se může stát, je proměnit pohádku ve skutečnost.

Pohádka

Četl jsem pohádku – pohádečku
o sladkém životě z holkou mou
míval jsem dobrou náladečku
když směla bývati mou

Řádek za řádkem jsem miloval
a myslel, že nikdy neskončí
netušil, že ten, kdo ji psal
se tak brzy rozloučí

Četl jsem pohádku – pohádečku
o mém a jejím přání
že byla se mnou na chvilečku
jenom do svítání

Řádek za řádkem psal jsem sám
a nevzpomněl na líbání
když jsem se na ni usmíval
i její kvetlo pousmání

Četl jsem pohádku – pohádečku
že byla se mnou víla
já vzpomínám na vílečku
jak by i dnes tu byla
Autor slamtron, 07.01.2006
Přečteno 389x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nelíbí se mi ty zdrobnělý výrazy... ty bych brala spíš jen jako takový koření, a ne jako hlavní výstavbovej faktor

07.01.2006 13:45:00 | SNOWGIRL

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí