za oponou tvých řas

za oponou tvých řas

Anotace: Odnaučil jsem se to.. tohle marnotratné ťukání do klávesnice mi způsobuje stále větší problémy. nesnáším to... tohle je další z těch věcí, které vyplodí studium, když není na co myslet... Nesnáším to... slíbil jsem to, napsal jsem, je to brak. nesnáším to

Za oponou tvých řas
chci popíjet rudé víno...
Jen jednou za život
bych chtěl listovat
encyklopedií tvé duše.
Potichu otáčet stránky
popsané tím,
co Kristus vyzvracel.
A snažit se ukrýt slzy
své vlastní bolesti
smíšené s touhou...

...je to jen snaha
zastavit křídla vážky.
Stejně tak ty,
co zahazuješ svůj kříž
se bojíš dalšího nádechu...
NE!
Jen tak to vidím já.
V tvých očích...
V tvém odrazu duše.
V té bráně do nikam,
kde city nehrají roli.
Tak zpíváš tu svou
poslední symfonii,
a snažíš se utopit
v objetí mých snů.
Žiješ své sny
a dáváš jim jména.
Pojmy, co odchází z tvých rtů
a nepočítáš s korálky ze skla.
Autor Shirai Yoshiro, 06.09.2010
Přečteno 377x
Tipy 2
Poslední tipující: Sae, Severka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí