Srdcový král

Srdcový král

Anotace: čas kdy zlomené srdce necítí žádnou bolest a nechce ji víc cítit chce jen zapomenout a být od lásky co nejdále

Sbírka: Nová dějství

Mlčím, i když srdce křičí
Mlčím, i když nůž z hrudi trčí

Bez slzy, když mě opustíš
Bez slzy, když život zatratíš

Jdi, nech mě být
Jdi a nech mě žít

Má chyba to byla
Má chyba to způsobila

Tak zapomeň a jdi dál
Máš co jsi chtěl
Teď jsi král
Autor nývlt, 06.09.2010
Přečteno 267x
Tipy 1
Poslední tipující: Live to fight
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí