nohy a pivo

nohy a pivo

Anotace: .

můj domáci se zase zamiloval
3 rozvody na něm naštěstí
nenechaly žádný stopy

jemu je 62
jí je 63

,,ty vole, kdybys viděl ty její nohy!
má je tak dlouhý, že jsem je pořád ještě
neviděl celý“

zasmějem se. a já šáhnu do lednice
pro další pivo
Autor Tecka 2, 06.09.2010
Přečteno 245x
Tipy 3
Poslední tipující: Severka, Bíša, malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí