Jak moc toho nevíš....?

Jak moc toho nevíš....?

Anotace: Jak se říká, ten kdo ti zlomil křídla, nemá právo se ptát, proč stojíš na zemi.. btw.. je to jen fikce... náladu mám mimochodem docela dobrou...

Už zase odvracíš svou duši
někam daleko, kam nemůžu vidět...
Myslíš si, že mě dokážeš chránit...
nedokážeš, ničíš mě...
Máš pořád tu dětskou vizi...
vizi, že všechno dokážeš...
Jsi jenom hračka, hračka, nic víc...
a tvoje rty jsou napuštěné jedem,
když se ke mně skláníš...
Ničíš moje sny, zabíjíš má přání,
ničíš nás oba, svou důležitou hysterií..
A srdce z prášku, které mi zůstalo
bije už jenom pro mně.
Změnil ses, změnils nás oba
a pořád je to málo.
Málo pro tebe, já už mám dost.
Chci konečně dojít až na konec...
NE!
Nevezmeš mi můj ráj,
ani ty, ani stvůry,
které stojí po tvém boku.
Budu se bít,
i když duše bude plakat.
Autor Shirai Yoshiro, 06.09.2010
Přečteno 310x
Tipy 5
Poslední tipující: E.deN, Sae, páááááááá
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí